hello sunshine!

eyes starts to droll down d bits & pieces of my life...

cinta pergi...

Friday, June 12, 2009

huuuuuuuu....
sungguh xdisangka bende yang emma cube elak n paling takut telah pun terjadi...

perpisahan...

sayu hati ini bila ditinggalkan jejaka hatiku yg amat ku cintai...
pedih,luka,sedih,perit semuanya jadi satu...xterkata perasaan ini menanggungnya...4 tahun bercinta xcukup untuk menjaga hati seorang lelaki...ntahlaa...

mase mula2 terjadi emma lemah sangat...sangat...
tapi skang dah boleh terima...
emma sedar ni sume ketentuan Tuhan n emma xboleh mengubah ape yg dah terjadi...hati xboleh dipakse kan? biarla die pergi dari hidup emma...itu yg die mahu...

papepun emma bersyukur sgt sebab punya kwn2 yg byk bg sokongan n kekuatan untuk emma bangun n mulakan langkah baru dalam hidup baru...single! (xpernah terfikir pun akan single...aduhai...) to all my friends (u noe who u are) thanks a zillion coz make my day n give me support+encouragement! without u guys i wud have die...my soul die. thanks alotttttt!!!!! =)
to all my friends juga, maaf kerana emma xdpt nak menjaga hubungan ini dgn sebaik2nya...
maaf sgt...

ok, pasni nak watpe ye?

sayangi diri sendiri...
akan lebih berdikari...
hanya kawan2ku n keluarga jantung hatiku skang...
nak grad dgn result yg gempaQ!
mau wat practical di tempat yg maha hebat!
menjadi org yg sgt hebatttt! suatu hari nanti..... aminnn....

jujurnye, emma mendoakan si dia gembira,bahagia,tenang dan sentiasa in love wif his new gf...dan semoga mengecapi apa yang diinginkan dalam hidupnya...futsal,bola,games,pc,mu, dan segalanya...bebas! kawan2 tolong doakan kebahagian die juga ya... aminnn...

cinta yang direstui telah pergi....tiada lagi cinta dalam hati ini...yang ada cinta nan Satu.
Ya Allah, Kau kuatkanlah diriku dan jadikan aku manusia yang lebih baik dari hari ini...aminn...

sayu.......nanges... =(

4 justaword:

ahmad syahmi b abd nasir said...

be strong. n always remember that..u r not alone :)

Gemawan Ahmad said...

thanks syahmi! i will!!!! =)

siti hazlin said...

emma....lin btol2 sayu.....
u have to be strong emma...
i know u can do it....
i'm always there for u...

Gemawan Ahmad said...

thanks alin!
xmau ingat dah!
we chill out always k!
love u syg! mmuahhhxxx!